Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Návštěvnost

 

 Šachoví mistři světa řekli

  Alexandr Alexandrovič Aljechin:"

Pomocí šachů jsem si vypěstoval charakter, učí objektivitě, velikým mistrem se může člověk stát jedině tehdy, pozná-li své omyly, chyby a vady. Stejně tak je tomu i v životě.“
 

 

Play chess online
Počasí Vyškov - Slunečno.cz

Hledat

 

Otevřené regionální šachové centrum

Otevřené regionální šachové centrum zahájí svou činnost 20. října 2018 prvním srazem v Základní škole v Brankovicích. Pořádajícími oddíly jsou Sportovní klub Vyškov a Šachy Brankovice ve spolupráci s Městským kulturním střediskem Vyškov.

V letošní sezóně 2018/2019 bude změně formát srazů. O proti původním osmi čtyř hodinovým se letos uskuteční čtyři celodenní srazy. Samozřejmostí je účast velmistra Roberta Cveka, který povede trénink nejlepších žáků a dorostenců. Další výkonnostní skupiny povedou zkušení šachový trenéři, kteří se podíleli na činnosti centra v uplynulých sezónách.

První sraz centra proběhne 20. října 2018 od 9:00 hod. do 16:00 hod. v Základní škole v Brankovicích. Termíny dalších srazů budou upřesněny po dohodě s velmistrem Robertem Cvekem. Poplatek za účast v tomto centru činí 1 000,- Kč za všechny 4 schůzky, tato platba bude vybírána v průběhu prvního srazu. Samozřejmostí je i účast na jednotlivých srazech, zde činí poplatek 250,- Kč za jeden sraz. Zájemci o účast na jednotlivých srazech musí svůj zájem nahlásit nejméně tři dny před samotným srazem na email: radka.slepankova@seznam.cz.

Další informace naleznete v přiloženém letáčku.

Komentáře

Přidat komentář

* Jméno:Email:
Text komentáře:
Ochrana proti SPAMu:Napište do políčka výsledek:
 
 Emailová adresa nebude zveřejněna. HTML kód není akceptován, odkazy nejsou aktivní!
 TIP: Reagujte na komentáře kliknutím na jejích pořadové číslo "př.[41]"
 
© sachyvyskov.netstranky.cz - vytvořte si také své webové stránky