Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Návštěvnost

 

 Šachoví mistři světa řekli

  Alexandr Alexandrovič Aljechin:"

Pomocí šachů jsem si vypěstoval charakter, učí objektivitě, velikým mistrem se může člověk stát jedině tehdy, pozná-li své omyly, chyby a vady. Stejně tak je tomu i v životě.“
 

 

Play chess online
Počasí Vyškov - Slunečno.cz

Hledat

 

Nové Elo na začátku sezony 2020/2021

Start do nové sezony 2020/2021 začínáme s novým národním i Fide Elem, Jak si (ne)polepšili jednotliví hráči vyškovských klubů se můžete podívat u ŠO MKS Vyškov a také u SK Vyškov. Připomínám, že národní Elo v praktickém šachu se aktualizuje 3x ročně (5.1., 5.5., 5.9.) a rapid 5x ročně (5.1., 5.3., 5.5., 5.9., 5.11.). Nové Fide Elo najdete hned k 1. dni každého měsíce kalendářního roku.

V souborech ke stažení najdete v TOP 20 současných 20 nejlepších šachistů z obou vyškovských šachových oddílů. Všimněte si prosím, jaké šachové klenoty v seznamu zatím jenom podřimují, kapitáni by neměli váhat a vtáhnout je do boje za šachovnicí!

Soubory ke stažení

TOP 20.xlsx

Komentáře

[1]Vlastík Vloženo 08.09.2020 06:38
Zajímavé
Jen si myslím, že by žebříček měl být seřazen podle FIDE Elo. Proč jinak na všech těch turnajích podle FIDE Ela hrajeme?

Přidat komentář

* Jméno:Email:
Text komentáře:
Ochrana proti SPAMu:Napište do políčka výsledek:
 
 Emailová adresa nebude zveřejněna. HTML kód není akceptován, odkazy nejsou aktivní!
 TIP: Reagujte na komentáře kliknutím na jejích pořadové číslo "př.[41]"
 
© sachyvyskov.netstranky.cz - vytvořte si také své webové stránky