Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Návštěvnost

 

 Šachoví mistři světa řekli

  Alexandr Alexandrovič Aljechin:"

Pomocí šachů jsem si vypěstoval charakter, učí objektivitě, velikým mistrem se může člověk stát jedině tehdy, pozná-li své omyly, chyby a vady. Stejně tak je tomu i v životě.“
 

 

Play chess online
Počasí Vyškov - Slunečno.cz

Hledat

 

Open on-line turnaje v rapidu pro mládež SK Vyškov v prosinci 2020, propozice, výsledky a partie k přehrání

Sportovní klub Vyškov pořádá, z důvodu omezení se potkávat za šachovnicí, pravidelné on-line šachové turnaje. Hraje se na 7 kol švýcarským systémem v tempu 2x10 min. + 5 sek. na tah. Turnaje jsou určeny především pro děti a mládež, hrají se každou středu a neděli od 17:00 hod. v internetové aplikaci lichess.org.  Trenéři, rodiči, fanoušci a příznivci šachu mohou na odkazu turnaje průběžně sledovat předvádění získaných vědomostí  účastníků turnaje v královské šachové hře. Po skončení turnaje jsou také v odkazu uvedeny výsledky s možností přehrátí všech odehraných partií s podrobnou analýzou.

 Pro účast v turnaji je třeba být zaregistrován v aplikaci lichess.org., registrace je bezplatná. Další podmínkou je přihlášení se do týmu SK Vyškov na tomtu odkazu: https://lichess.org/team/sk-vyskov.  Do tohoto týmu přijímáme všechny hráče, i dospělé do Ela 1500,  kteří si s námi budou chtít zahrát.  Žádost o přijetí do týmu Vám potvrdím po zaslání identifikačních údajů (jméno, přezdívka v aplikaci, ročník narození a klub) na Vámi uvedený  email.
 
Poté je již možné se přihlásit do turnajů jen na  zaslaném odkazu v mé mailové zprávě pro každý turnaj, heslo pro vstup do turnaje je trvale SachyVyskov.
 
Vaši účast v turnajích potvrdí a také se těší Karel Hruška, řídící soutěže v on-line rapidšachu a předseda SK Vyškov.
 
(SV) Propozice, výsledky a partie k přehrání:
 
Ve středu 2.12.2020 je připraven další turnaj v rapidu, přihlásit se můžete na https://lichess.org/swiss/bgKv4kvw , na tomto odkazu sledujte výkony svých svěřenců a trenéři mohou při analýze poukázat na vzniklé chyby a stále tak zvyšovat výkony hráčů.
 
Do konce roku 2020 si asi za šachovnicí nezahrajete, tak máte tuto neděli 6.12.2020 příležitost se přihlásit do on-line turnaje v rapidu, odkaz naleznete na https://lichess.org/swiss/LGpCrenv, po dohrání v analýze zjistíte spolu s trenérem , kde máte možnost se zlepšovat.
 
Další turnaj je připraven na středu 9.12.2020 s obvyklým začátkem v 17,00 hod., vítáme mezi námi nové hráče, přihlaste se prosím další!!! Podrobné údaje jsou průběžně doplňovány na tomto odkazu https://lichess.org/swiss/DQYm0Gl7.
 
Na nedělní turnaj 13.12.2020 se zahájením v 17,00 hod.  se můžete přihlásit již nyní zde https://lichess.org/swiss/3HJtb2jI  V 18. turnaji, za početné účasti 21 hráčů, vyhrála jak jinak Krystýna Dorazilová, dařilo se i Martinu Kužílkovi. Na turnaji ale chyběli talenti ze ZŠ Morávkova ve Vyškově, škoda.
 
V 19. turnaji přichystaném na středu 16.12.2020 se začátkem tradičně v 17,00 hod.potvrdíte svoje dobré výsledky při přihlášení na https://lichess.org/swiss/mE5QERON. Tentokrát při malém počtu 11 hráčů ovládl turnaj se ziskem 7/7 nám známý častý účastník našich turnajů i přeboru ČR 10letý talent královské hry Delgerdalai Bayarjavklan, nositel 1. VT ze ŠK Staré Město. Stále dobré výkony předvádí Kristýna Dorazilová a Patrik Pukowietz z pořadatelského týmu SK Vyškov.
 
Ve 20. turnaji  v neděli 20. prosince 2020 očekáváme větší účast než minule, neváhejte a přihlašte se na https://lichess.org/swiss/Jvdyf6FV. Pečení cukroví ovlivnilo účast a tak jen 10 hráčů hrálo turnaj, který znovu vyhrála Krystýna Dorazilová.
 
 Další turnaj již 21. v pořadí je již připraven na středu 23.prosince 2020, zahrajete si o dárky pod stromečkem na https://lichess.org/swiss/BkEmos18? Za účasti 12 hráčů stál na nejvyšším  stupni vítězů bez prohry při 2 půlkách odrostlý mládežník, ale zkušený trenér mládeže Stanislav Lánský.

Komentáře

Přidat komentář

* Jméno:Email:
Text komentáře:
Ochrana proti SPAMu:Napište do políčka výsledek:
 
 Emailová adresa nebude zveřejněna. HTML kód není akceptován, odkazy nejsou aktivní!
 TIP: Reagujte na komentáře kliknutím na jejích pořadové číslo "př.[41]"
 
© sachyvyskov.netstranky.cz - vytvořte si také své webové stránky