Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Návštěvnost

 

 Šachoví mistři světa řekli

  Alexandr Alexandrovič Aljechin:"

Pomocí šachů jsem si vypěstoval charakter, učí objektivitě, velikým mistrem se může člověk stát jedině tehdy, pozná-li své omyly, chyby a vady. Stejně tak je tomu i v životě.“
 

 

Play chess online
Počasí Vyškov - Slunečno.cz

Hledat

 

O brankovického krále 2019

V sobotu 30. listopadu 2019 se v Brankovicích uskutečnil tradiční šachový turnaj pro děti a mládež za účasti mladých šachistů Sportovního klubu. Turnaj je součástí Jihomoravského krajského přeboru mládeže v rapid šachu. Hrály se dva samostatné turnaje.

V turnaji A (kategorie HD14 a HD 16) hrál jediný zástupce našeho klubu Marek Hruška. Marek zahrál solidní turnaj a z celkového počtu 50 hráčů obsadil 17. místo (nasazený byl 20.).

V turnaji B se představilo 7 naši dětí. Nejlépe si vedl Honzík Kotisa, který uhrál 5 bodů a v celkovém pořadí obsadil 8. místo. V kategorii H10 skončil na 2. místě. Hned v závěsu za Honzíkem skončila Kristýnka Dorazilová, která získala 4,5 bodů a to jí vyneslo na 12. místo v celkovém pořadí a hlavně na 1. místo v kategorii D12. 4 body dokázal uhrát David Jabůrek, který skončil na 29. místě z 60 hráčů. Ještě o bod méně uhrál jeho bratr Radim Jabůrek. Se třemi body na kontě skončil také Hynek Opletal, pro kterého to byl úplně první turnaj v životě. Na konci výsledkové listiny skončili bratři Jan a Mirek Snopkovi. Oba patří mezi úplně nejmladší hráče turnaje a v Brankovicích sbírali hlavně zkušenosti.

Konečná tabulka turnaje A

Konečná tabulka turnaje B

Fotogalerie

Komentáře

Přidat komentář

* Jméno:Email:
Text komentáře:
Ochrana proti SPAMu:Napište do políčka výsledek:
 
 Emailová adresa nebude zveřejněna. HTML kód není akceptován, odkazy nejsou aktivní!
 TIP: Reagujte na komentáře kliknutím na jejích pořadové číslo "př.[41]"
 
© sachyvyskov.netstranky.cz - vytvořte si také své webové stránky