Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Návštěvnost

 

 Šachoví mistři světa řekli

  Alexandr Alexandrovič Aljechin:"

Pomocí šachů jsem si vypěstoval charakter, učí objektivitě, velikým mistrem se může člověk stát jedině tehdy, pozná-li své omyly, chyby a vady. Stejně tak je tomu i v životě.“
 

 

Play chess online
Počasí Vyškov - Slunečno.cz

Hledat

 

Memoriál Lubomíra Gillara 2020

V sobotu 11. ledna 2020 se konal šachový turnaj pro děti a mládež Memoriál Lubomíra Gillara. Tohoto turnaje, který je součástí krajského přeboru mládeže v rapid šachu, se zúčastnilo celkem 16 mladých šachistů ze Sportovního klubu Vyškov.

Hrály se dva samostatné turnaje. V turnaji mladších žáků se představilo 15 vyškovských šachistů z celkového počtu 81 hráčů. Nejlépe si vedl Patrik Pukowietz, který uhrál pěkných pět bodů a obsadil 10. místo. Stejný počet bodů uhrála i Kristýna Dorazilová a skončila pět míst za Patrikem. Ve své kategorii D12 byla nejlepší, což jí přinese plný počet bodů do tabulky krajského přeboru. Čtyři a půl bodu uhráli Jan Kotisa (17. místo) a Adam Ulrich (18. místo). Dalším vyškovským hráčem v konečném pořadí turnaje mladších žáků byl Aleš Kneblík, který skončil 25. se ziskem 4 bodů. Čtyři body uhráli také další mládežníci našeho klubu, jmenovitě Marek Pukowietz (30. místocelkově a 1. místo v kategorii H8), David Jabůrek (34.), Martin Feďkiv (34.) a nováček v našem klubu Jan Crhonek (37. místo). Polovinu bodů uhráli Lucia Hlaváčiková a Radim Jabůrek, což jim stačilo na 40. respektive na 41. místo. Na šedesátém třetím místě skončil další novášek Samuel Horák (2,5 bodů). 2 body získal Jan Snopek. Poslední z našich mladších žáků získali po jednom a půl bodu. Byli jimi poslední nováček Šárka Pukowietzová a Miroslav SnopekMarek Pukowietz vyhrál kategorii do 8 let, gratulujeme!

V turnaji starších žáků jsme měli pouze jednoho zástuce. Byl jím Lukáš Jekl, který uhrál dva body a skončil na 32. místě z 35 hráčů. 

Velké poděkování patří Honzovi Kotisovi staršímu, který celou výpravu do Brna vedl. Poděkování patří i dalším rodičům, kteří své děti doprovodili a byli nápomocní.

Fotogalerie

Konečná tabulka turnaje mladších žáků 

Konečná tabulka turnaje starších žáků

Soubory ke stažení

Gillar-2020.pdf
Hrálo se v řečkovické sokolovně.jpg
Kristýnka Dorazilová byla nejlepší v kat. D12.jpg
Marek Pukowietz uprostřed vyhrál kategorii H8.jpg
Vyškováky poznáš podle slušivých triček.jpg

Komentáře

Přidat komentář

* Jméno:Email:
Text komentáře:
Ochrana proti SPAMu:Napište do políčka výsledek:
 
 Emailová adresa nebude zveřejněna. HTML kód není akceptován, odkazy nejsou aktivní!
 TIP: Reagujte na komentáře kliknutím na jejích pořadové číslo "př.[41]"
 
© sachyvyskov.netstranky.cz - vytvořte si také své webové stránky